Referenties

Wilt u onze referentie lezen?
Klik dan op een van de logo’s hiernaast

5/5
Dit bedrijf en zijn medewerkers leveren werkelijk vakwerk op bestelling! En wat er echt uitspringt is het meedenken met de klant en het aanleveren van mogelijke oplossingen. Verder zijn er nergens onduidelijkheden en is er een perfecte planning waar niet van afgeweken wordt. Kortom, Amid en zijn medewerkers hebben onze oude "folie"keuken omgetoverd in een prachtige hoogglanskeuken!
Jolien Kruithof
5/5
De eerste indruk van het bedrijf gaf ons gelijk een goed gevoel. Patrick kwam stipt op tijd volgens afspraak en leverde goed werk ( zeer netjes ). De kwaliteit van het spuitwerk is echt top. We zijn zeer tevreden en willen het gehele team bedanken voor het fantastische resultaat
Richard en Marianne
5/5
Vanaf het eerste bezoek kregen wij het gevoel goed geadviseerd te worden en hebben Amid de opdracht gegund om onze keuken te renoveren tijdens onze vakantie. Het resultaat was een heel fijne thuiskomst. Aangenaam verrast door een keuken die als nieuw leek.
Rodney
5/5
Wij hebben 2x gebruik gemaakt van de diensten van meubelspuiterij 4all, 5 jaar geleden voor het spuiten van onze vorige keuken in een andere kleur en nu voor het spuiten van onze gekochte deuren. Beide keren super tevreden over het resultaat, de service en de communicatie. De deuren en de keuken zagen eruit alsof ze zo uit de fabriek kwamen. De producten worden opgehaald, netjes gelabeld, voorbewerkt, gespoten in meerdere lagen en komen weer gelabeld en voorzichtig verpakt terug. We raden dit bedrijf zeker aan!
Wicky

Ook uw keuken laten spuiten?