Algemeen spuitwerk

Met spuiten bespaart u zowel tijd als geld. Een ander voordeel van spuiten is het betere resultaat. Door te spuiten wordt de te behandelen ondergrond veel gladder afgewerkt. Ook de typische rolstructuur, onvermijdelijk bij het gebruik van rollen, verdwijnt bij het gebruik van verfspuitapparatuur.
Bovendien zal de verflaag overal dezelfde dikte hebben. Bij het verven van ruwe oppervlakten kunt u veel beter de gaatjes in de stenen opvullen door te spuiten. Met de rol bereikt u vaak alleen maar de oppervlaktes.

Door heel Nederland

Wij zijn door heel Nederland beschikbaar!
Van Groningen tot en met Maastricht.

Monteren & demonteren

Voor het monteren & demonteren van meubels, keukens of kantoor meubels bent u bij ons op het juiste adres

Transport service

Voor het vervoeren van meubels, keukens of kantoor meubels bent u bij ons op het juiste adres

Algemeen spuitwerk

Dus hoe onregelmatiger het oppervlak, hoe groter het voordeel van een verfspuitmachine wordt ten opzichte van het rollen, zeker bij de afwerking van het interieur. Onze spuiterij is milieu-gecertificeerd!

Primeren, voorspuiten, schuren en aflakken van al uw MDF panelen, meubelpanelen in iedere gewenste kleur en glansgraad. Beitsen en aflakken van alle soorten hout, panelen of meubelen in massief of fineer.

Spuiten van glas in ieder gewenst effect. Het ontlakken van meubelen d.m.v. stralen. Het ontvetten en ontwassen van hout en metalen. Herstellen van brandschade, waterschade, transportschade, verhuisschade en verzekeringskwesties. Omdat geen meubel of situatie hetzelfde is, begint elke opdracht met een persoonlijk advies. Niet onbelangrijk: deze totaalprojecten zijn vaak binnen twee weken gerealiseerd.

Onze projecten

Wat zeggen onze
klanten over ons?

Wilt u ook algemene meubels spuiten?