Keuken spuiten

Indien uw keuken aan vernieuwing toe is maar u geen nieuwe wilt kopen dan kunt u uw keuken renoveren door deze te laten spuiten. Alle keukens komen voor deze behandeling in aanmerking. Men kan kiezen uit mat, zijdeglans, hoogglans of metallic. De verf die men hiervoor gaat gebruiken is een sterke lak van Hesse Lignal en Plantag Coatings die opgebouwd is uit 2-componenten. Het grote voordeel aan dit systeem is dat u alleen de fronten van de kasten en van de laden moet demonteren en binnenbrengen. Het is dus perfect mogelijk om uw keuken te blijven gebruiken, terwijl u de fronten opnieuw laat spuiten. Fronten in natuurhout kan men eveneens laten spuiten.

Schilderwerk

Vaste delen die niet demontabel zijn worden door ons ter plekke netjes geschilderd in een aantal keren.

Door heel Nederland

Wij zijn door heel Nederland beschikbaar! Van Groningen tot en met Maastricht.

Monteren & demonteren

Voor het monteren & demonteren van meubels, keukens of kantoor meubels bent u bij ons op het juiste adres.

Transport service

Voor het vervoeren van meubels, keukens of kantoor meubels bent u bij ons op het juiste adres.

Keuken Spuiten
Keuken Spuiten

Keuken spuiten

Fronten in natuur hout kan men eveneens laten spuiten. De tekening van het hout (de nerf) zal na het spuiten nog steeds zichtbaar zijn, tenzij u dit liever niet heeft. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van de fronten te laten spuiten, maar dit is niet echt nodig aangezien deze niet zichtbaar zijn. Bij sterk verweerde fronten is het toch aan te raden om ook de binnenkant te laten spuiten. Het verschil in kleur en/of uitstraling is anders veel te groot.

Het aanbod aan kleuren is vrijwel onbeperkt. De verf die men gebruikt voor het spuiten is een zeer harde lak die bovendien vuil afstotend, eenvoudig te reinigen, en antistatisch is. Deze verf wijkt qua samenstelling sterk af van de in de bouwmarkt verkrijgbare spuitbussen of verf in potten.

De weerstand en hechting capaciteiten van de verf zijn zeer belangrijk. Het is daarom niet aan te raden zelf te proberen om uw keuken te spuiten daar u wellicht niet de geschikte verf zal vinden. Bovendien zal een gespecialiseerd bedrijf de verf laten drogen tegen een temperatuur tussen de 100 en 150 graden Celsius wat een zeer sterke hechting tot gevolg heeft. Thuis heeft u deze mogelijkheid uiteraard niet.

Onze projecten

Keuken Spuiten
Keuken Spuiten
Keuken Spuiten
Keuken Spuiten

Wat zeggen onze
klanten over ons?

Ook uw keuken laten spuiten?