Algemeen Spuitwerk Keuken Spuiten Interieur Spuiten Natlak Spuiten en Polijsten Folie Keukens Zakelijke sector spuiten Meubels Beitsen Houten Vloeren Kantoor meubels renovatie Patineren en Creativiteit Radiatoren Spuiten Aannemers en Schilders Kleuren Stalen Afwerkingen Effecten Natuurlijke Producten Complete Renovatie Meubels Stralen Custom Paint Design Baby Meubelen Spuiten Binnendeuren Spuiten Glas Spuiten Buiten luiken Spuiten Op Locatie Spuiten Laden Spuiten


Meubelspuiterij 4all - Palmpolstraat 18 - 1327CG - Almere - KVKnr:32144682 - BTWnr:NL212108670B01


© Copyright 2014 - www.meubelspuiterij4all.nl - All Rights Reserved.


Portfolio Werkplaats   Showroom   Wie Zijn Wij? Wat is er mogelijk? Kleuren & Lakken Offerte aanvraag   Referentie Contact Home Digitale Folder  
Share via e-mail
Share on Facebook
morbi morbi

Of u nu rood, wit, blauw of oranje wilt zo gek als u wil. Wij doen alles wat vraagt en leveren kwaliteit die jaren meegaat.

Laat uw inspiratie tintelen bij ons in de werkplaats staan altijd vele projecten die wellicht interessant voor u kunnen zijn.

INSPIRATIE EN LEVENSDUUR

Wie zijn wij?


Welkom bij Meubelspuiterij 4all


Meubelspuiterij 4all is opgericht in het hart van Almere.

Met ruim 15 jaar ervaring als voorman spuitafdeling (Paul van de Kooi Keukens op maat) en zelf ondernemer geweest van (Ayoub InterieurSpuiterij) in deze branche als meubelspuiter, afwerker, decorateur, schilder, monteur en schuurder wil ik nu deze ervaring gebruiken om u van dienst te zijn in deze moeilijke tijden.

Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons welkom!

Wij voorzien keukens, meubels, deuren en meer van een nieuwe laklaag, zodat deze er weer uitzien als nieuw. Een menghok om de kleuren te mengen is natuurlijk noodzakelijk, hiermee kunnen wij 99% van alle mogelijke kleuren ter plekke mengen.

Kwaliteit staat voorop bij meubelspuiterij4all. Of het nu gaat om een kleine opdracht of een gigantische klus wij hanteren altijd de strengste criteria om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen.

Ook voor het coaten van nieuwe maatwerk keukens, inbouwkasten, winkelinterieurs en andere interieurbouwprojecten kunt u bij ons terecht.

Niet alleen hout, ook mdf, metaal, kunststof en glas kunnen in elke gewenste kleur worden gebeitst, gelakt of gespoten. In verschillende afwerkingen, zoals hoogglans of metallic.

Meubelspuiterij4all is CBW-erkend en hanteert Algemene voorwaarden van CBW, ook zijn wij Per 01-05-2013 een Erkend leerbedrijf.