Radiatoren Spuiten

Het verven van een radiator wordt door veel mensen als een vervelende klus gezien. De radiator kan het beste schoongemaakt worden met ammonia of een soortgelijk middel. Zitten er roestplekken op de radiator? Dan verwijderen wij deze direct. Dit gebeurd natuurlijk met bijvoorbeeld een staalborstel of een stuk schuurpapier.  Als er veel roest is, kun je antiroestprimer over de plekken smeren. Dit voorkomt dat de plekken terugkomen.

Nadat de radiator is schoongemaakt, gaan wij deze schuren.De radiator wordt geschuurt, ontvet en geprimerd. De radiator wordt bij meubelspuiterij4all op een manier geverfd. (Namelijk:  gespoten in 2C laak!!) Door spuiten wordt het egaler, straker, slijtvaster,hitte bestending en natuurlijk goedkoper dan nieuwe  verwarmingen kopen.

Het spuiten van de lak is nog niet zo gemakkelijk. Er moet voldoende afstand worden genomen en de kans op druipers is aanwezig. Deze methode is dan ook alleen geschikt voor mensen die al enige kennis in huis hebben.

Meubelspuiterij4all beschikt mengsystem met 40,500 kleuren die wij ter pleeke kunnen mengen en spuiten zidat u niet afhankelijk bent van de standaard kleuren.