Wie zijn wij?

Welkom bij Meubelspuiterij 4all

Meubelspuiterij 4all is opgericht in het hart van Almere.

Met ruim 15 jaar ervaring  als voorman spuitafdeling (paul van de Kooi Keukens op maat) en zelf ondernemer geweest van (Ayoub InterieurSpuiterij) in deze branche als meubelspuiter, afwerker, decorateur, schilder, monteur en schuurder wil ik nu deze ervaring gebruiken om u van dienst te zijn in deze moeilijke tijden.

Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons welkom!

Wij voorzien keukens, meubels, deuren en meer van een nieuwe laklaag, zodat deze er weer uitzien als nieuw. Een menghok om de kleuren te mengen is natuurlijk noodzakelijk, hiermee kunnen wij 99% van alle mogelijke kleuren ter plekke mengen.

Ook voor het coaten van nieuwe maatwerk keukens, inbouwkasten, winkelinterieurs en andere interieurbouwprojecten kunt u bij ons terecht. Niet alleen hout, ook mdf, metaal, kunststof en glas kunnen in elke gewenste kleur worden gebeitst, gelakt of gespoten. In verschillende afwerkingen, zoals hoogglans of metallic. Kwaliteit staat voorop bij meubelspuiterij4all. Of het nu gaat om een kleine opdracht of een gigantische klus wij hanteren altijd de strengste criteria om uw opdracht tot in de puntjes uit te voeren en af te werken. Voor elke toepassing bieden wij een gespecialiseerde oplossing.

 

Meubelspuiterij 4all is CBW-erkend en hanteert Algemene voorwaarden van CBW, ook zijn wij Per 01-05-2013 een Erkend leerbedrijf.